Lezing Zwanger en een hond

Er komt een kindje in jullie gezin

Dat betekent dat er veel gaat veranderen én dat vraagt om een goede voorbereiding. Want waar je eerst alleen nog aan de hond hoefde te denken, zal je nu je aandacht moeten verdelen. Niet alleen voor jullie zal het wennen worden, ook wordt er van de hond aanpassingsvermogen verwacht. Tijdens deze lezing krijg je vele handvaten die jou gaan helpen. Word je opa/oma/oom of tante? Ook dan is deze lezing enorm waardevol!

Herken jij de stresssignalen van je hond? Wie zorgt voor de hond wanneer je gaat bevallen? Hoe kan ik mijn hond voorbereiden op de komst van ons kindje? Welke afspraken maak ik met mijn partner over de hond? 

Allemaal vragen waar je nu al over na kan denken! Niet alleen voor jullie gaat er veel veranderen als er een kindje komt, ook voor de hond is het enorm wennen. Zijn/haar rol binnen het gezin zal gaan veranderen én hij/zij krijgt te maken met veel nieuwe prikkels (huilende baby, kraamvisite, wandelen met een kinderwagen, etc.) Dit zijn onderwerpen waar vaak niet aan gedacht wordt, maar die enorm veel impact hebben op de hond! Deze lezing gaat jou helpen jouw hondje zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van én het leven met de kleine.

Aanmelden
Call Now Button