Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

Over ons

Een bedrijf met een enthousiast, opgeleid en gediplomeerd team, wat zorg draagt voor

uitlaatwandelingen waarbij veiligheid,  plezier en welzijn van de hond voorop staat.

Naast ons vaste team zijn wij ook gecertificeerd leerbedrijf voor het SBB, en er wandelen dan ook regelmatig stagiaires mee.

Tevens verzorgen wij dagbesteding voor mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en werken hiermee samen met het GGZ en Prisma.

">

Wie zijn wij

In 2010 zijn wij de BergseBeestenBoel gestart nadat we onze opleiding in rassenkennis, hondengedrag en honden EHBO met goed gevolg hadden volbracht. Een hondenuitlaatservice op 3 hectare eigen omheind terrein, die buiten de officiële feestdagen, altijd geopend is.  Een bedrijf met een enthousiast team die ervoor zorgt dat uw hond veilig vervoerd wordt, heerlijk uitgelaten is en weer schoon en handdoekdroog thuis gebracht wordt. Maar waar ook is gedacht aan de samenwerking met dierenartsenpraktijk De Dongemond, Gedragstherapeute Behaving Dogs, Fauna Diertotaal en Prins Petfoods.

Dankzij deze samenwerkingen hebben we een hoop kennis in huis en hebben we altijd contact met specialisten waar we mee kunnen overleggen.

Ons terrein bestaat uit grote speelvelden, deze kunnen we middels een sluis scheiden. Bij ons geen kleine afgebakende veldjes maar een groot speel- en ontdekterrein van veld en bos waar de honden heerlijk kunnen genieten van een lange wandeling waar van alles te beleven is.

Onze visie

Als hondenbezitter liepen ook wij soms tegen het probleem aan dat je je hond niet altijd mee kan nemen.

Uiteraard is er dan meestal wel iemand in de omgeving die een helpende hand wil bieden. Maar wat als het structureel wordt? Of als er niemand is die dit even wil of kan doen, dan bieden wij de perfecte oplossing.

Een hond is een trouw, sociaal dier waardoor we al snel heel veel van zo’n beestje gaan houden en de verzorging dan ook alleen maar uit handen willen geven als deze vergelijkbaar is met zoals we het zelf zouden doen.

Deze uitdaging zijn wij aangegaan,

BergseBeestenBoel is een bedrijf dat hondenuitlaat en dieren verzorgt  waar wij zelf onze honden ook aan mee zouden geven. Een bedrijf waar de hond nog hond mag zijn en wordt gekeken naar de welzijn van het dier onder begeleiding van deskundig personeel. Een bedrijf dat uw hond kan helpen sociaal vaardig te worden met andere honden.

Even er tussenuit en u wilt niemand lastig vallen met het verzorgen van uw huisdieren?
Wij nemen tijdens uw afwezigheid graag de zorg en aandacht over! Wij bieden onze service aan in de volgende gemeentes: Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Waspik, Oosterhout, Made, Drimmelen, Hooge Zwaluwe en Lage Zwaluwe.