Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

Tarieven

Wat wij belangrijk vinden

Wij zijn echte hondenliefhebbers, we hebben al jaren verschillende honden van verschillende rassen. Hiermee hebben we al heel wat kilometertjes gewandeld, cursussen gevolgd en ervaring op gedaan. Inmiddels hebben we diverse certificaten behaald welke van belang zijn om met kennis van zaken een roedel honden te kunnen begeleiden. We zijn gediplomeerd in rassenkennis, hondengedrag en honden EHBO.

We hebben de opleiding “Hondenuitlaatservice” bij de Martin Gaus Academie met succes afgerond. Wij kunnen dus in geval van nood eerste hulp verlenen, maar wij hebben ook afspraken met de dierenkliniek Dongemond in Raamsdonksveer, die in eventuele levensbedreigende situaties meteen hulp kan bieden.

Ons uitlaatgebied van ca. 2 hectare, (1 ha. weiland en 1 ha. bos), is een groot hondvriendelijk terrein waar we in ieder geval 1 zekerheid hebben: De honden kunnen niet weglopen. Het terrein is volledig omheind. We hebben speeltoestellen voor de honden, waterplaatsen en er kan overal gerend, gespeeld en gegraven worden.

We kunnen ons terrein in 2 delen splitsen door een sluis tussen beide terreinen te sluiten. Hierdoor kunnen ook de honden die niet sociaal vaardig zijn een lekkere wandeling los van de lijn maken en ook spelen.

Vervoer

We hebben 4 busjes waar we mee rijden en de honden thuis ophalen en terugbrengen. Ons vervoer is speciaal en diervriendelijk ingericht, de honden zitten ieder in aparte hokken op rubberen matten tegen het glijden. Ze kunnen dus niet bij elkaar komen tijdens de rit en kunnen niet naar buiten springen als de deur open gaat. Er is speciale ventilatie en brandbeveiliging aanwezig.

Iedere bus is voorzien van EHBO voorzieningen en er zijn ruim voldoende riemen aanwezig om de honden aan te lijnen in geval van nood. De hokken in de bus worden iedere dag gereinigd en met Detol gedesinfecteerd.

Wagens:
– In de Renault zijn 14 hokken aanwezig
– In de Ford zijn 13 hokken aanwezig
– In de Kangoo zijn 10 hokken aanwezig.

De hokken zijn verschillend van formaat. We hebben voor alle maten honden een passend hok. De matten kunnen eenvoudig verwijderd worden zodat ook onder de matten gereinigd kan worden.

Even er tussenuit en u wilt niemand lastig vallen met het verzorgen van uw huisdieren?
Wij nemen tijdens uw afwezigheid graag de zorg en aandacht over! Wij bieden onze service aan in de volgende gemeentes: Geertuidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Waspik, Oosterhout, Made, Drimmelen, Hooge Zwaluwe en Lage Zwaluwe.