Wij zorgen ervoor dat je hond écht hond kan zijn.

Meld je aan!
teckels uitlaten

Een hond meegeven aan een uitlaatservice.

Dat is in het begin altijd spannend.

Wij begrijpen dat en vertellen je graag wat je kan verwachten. Meegaan met de uitlaat is voor de honden een feestje. Natuurlijk omdat zij hun behoeften kunnen doen, maar ook omdat zij contact leggen met andere hondjes. Bij ons op het veld kunnen de honden écht hond zijn en volledig opgaan in het moment. Onze uitlaatservice rijdt in Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Oosterhout, Raamsdonk en Waspik. We zijn alle doordeweekse dagen van het jaar geopend, met uitzondering van de officiële feestdagen. Lees hier wat je kan verwachten.

Meld je aan voor een kennismaking.

Uitlaten

Het terrein

De hondenuitlaatservice vindt plaats op 3 hectare eigen omheind terrein, die buiten de officiële feestdagen, altijd geopend is. We hebben diverse terreinsoorten zodat we elke hond dagelijks nieuw speel- en ontdekplezier plezier kunnen bieden. Daarin kijken we als uitlaatservice natuurlijk naar de voorkeur van de hond, maar zorgen er ook voor dat zij uitgedaagd worden eens iets anders te proberen.

Het vervoer

De hond wordt thuis opgehaald door een van onze uitlaters. Elke bus heeft 10 tot 14 hokken. In de hokken liggen antislipmatten en de bus is voorzien van ventilatie. Het tussenschot tussen de honden en de bestuurder is bewust weggelaten zodat zij in nauw contact staan met de hond. Aan de veiligheid hebben wij natuurlijk ook gedacht. Elke bus beschikt over een brandblusser, voldoende hondenriemen en een EHBO set.

Nieuwsgierig?

Mocht je nog vragen hebben of wil je graag eens langskomen op onze locatie in Geertruidenberg om te zien hoe we werken? Neem dan gerust contact met ons op!
Neem contact op

Tarieven uitlaten

Vanaf

€11,55

per dag

Meer info

1 wandeling

€15,30

Meer info

“Wist je dat wij als eerste hondenuitlaatservice in Nederland het nieuwe Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk hebben gekregen? “

Onze andere diensten

Dagopvang

Een hele dag avontuur op ons land en tussendoor naar een warme kantooromgeving met voldoende (afsluitbare) hokken en manden.
Meer info

JongeHondenClub

Samen leren en samen spelen. Voor elke hond (en elk baasje) een passend leerplan
Meer info

Onze Roos gaat alweer een poosje naar de dagopvang van de BergseBeestenBoel. Kan alleen maar zeggen super! Professioneel, flexibel en het personeel wat ontzettend lief voor Roos is die na een dag vol aandacht en plezier maken tevreden en moe thuiskomt!

Rianne Jans van Trigt

Geweldige uitlaatservice met fantastisch personeel. Sem gaat al ruim 7 jaar mee en sinds kort ook onze nieuwe beagle Rex. Beiden vinden het hardstikke leuk en gezellig! Jullie doen het top!

Sanne Ligtvoet

Zo blij dat Satori hier mag en kan ontdekken hoe leuk het kan zijn in een roedel. Met de juiste begeleiding, kennis en kunde, zie ik mijn lieverd elke keer nog positieve stappen zetten. Deze mensen hebben hart voor dieren.

Sabaro Satori Vigo