Wij zorgen ervoor dat je hond écht hond kan zijn.

Meld je aan!

Een hond meegeven aan een uitlaatservice.

Dat is in het begin altijd spannend.

Wij begrijpen dat en vertellen je graag wat je kan verwachten. Meegaan met de uitlaatservice is voor de honden een feestje. Natuurlijk omdat zij hun behoeften kunnen doen, maar ook omdat zij contact leggen met andere hondjes. Bij ons op het veld kunnen de honden écht hond zijn en volledig opgaan in het moment. Onze uitlaatservice rijdt in Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Oosterhout, Raamsdonk en Waspik. Woon je buiten deze gebieden? Dan is onze dagopvang wellicht een passende optie!

We zijn alle doordeweekse dagen van het jaar geopend, met uitzondering van de officiële feestdagen. Lees hier wat je kan verwachten.

Meld je aan voor een kennismaking.

Uitlaten

Het terrein

De hondenuitlaatservice vindt plaats op 3 hectare eigen omheind terrein, die buiten de officiële feestdagen, altijd geopend is. We hebben diverse terreinsoorten zodat we elke hond dagelijks nieuw speel- en ontdekplezier plezier kunnen bieden. Daarin kijken we als uitlaatservice natuurlijk naar de voorkeur van de hond, maar zorgen er ook voor dat zij uitgedaagd worden eens iets anders te proberen.

Het vervoer

De hond wordt thuis opgehaald door een van onze uitlaters. Elke bus heeft 10 tot 14 hokken. In de hokken liggen antislipmatten en de bus is voorzien van ventilatie. Het tussenschot tussen de honden en de bestuurder is bewust weggelaten zodat zij in nauw contact staan met de hond. Aan de veiligheid hebben wij natuurlijk ook gedacht. Elke bus beschikt over een brandblusser, voldoende hondenriemen en een EHBO set.

Nieuwsgierig?

Mocht je nog vragen hebben of wil je graag eens langskomen op onze locatie in Geertruidenberg om te zien hoe we werken? Neem dan gerust contact met ons op!
Neem contact op

Tarieven uitlaten

Vanaf

€12,42

per dag

Meer info

1 wandeling

€17,50

Meer info

“Wist je dat wij als eerste hondenuitlaatservice in Nederland het nieuwe (Martin Gaus) Dierenwelzijnskeurmerk hebben gekregen? “

Onze andere diensten

Dagopvang

Een hele dag avontuur op ons land en tussendoor naar een warme kantooromgeving met voldoende (afsluitbare) hokken en manden.
Meer info

JongeHondenClub

Samen leren en samen spelen. Voor elke hond (en elk baasje) een passend leerplan
Meer info

Onze hond zit hier naar onze tevredenheid in de dagopvang, kundige mensen.

Baasje van Jeppe

Echt tevreden mee super service. Goede inzet. Tevreden hond. Finn elke keer weer super blij als jullie komen hij wacht echt op het busje. Dus kort samen gevat super tevreden.

Baasje van Finn

Enorm tevreden over de BergseBeestenBoel! Staan altijd voor je klaar, goede communicatie, geven de honden echt de aandacht die zij nodig hebben, denken met je mee en zijn altijd in voor een praatje. Je bent absoluut geen ”nummertje” bij hun. Kortom een top bedrijf en gaat Dex met veel enthousiasme en plezier spelen. 

Baasje van Dex Labradoodle