Leren, spelen, leren!

Meld je aan!

Hondentraining op maat

Want geen enkele hond is hetzelfde

In samenwerking met BehavingDogs geven wij hondentrainingen onder de noemer de JongeHondenClub. Elke training vindt plaats in een kleine groep. Hiermee kunnen we het overzicht behouden en elke individu op maat begeleiden. Wij geloven erin dat een hond basiskennis moet hebben om goed mee te kunnen in het dagelijks leven. Dat is dan ook de insteek van al onze cursussen. De lessen worden gegeven op basis van het belonen (met positieve aandacht) van positief gedrag en het stellen van grenzen. Alle trainingen zijn op maat, met persoonlijke aandacht voor mens en dier. Verder wordt de hondentraining regelmatig afgewisseld met ontspanning. Je kan elke week instromen.

Aanmelden

Uitlaten

Puppycursus

Vanaf dat een puppy 8 weken is kun je beginnen met trainen, mits de puppy gewend is aan de thuissituatie. We raden aan zo vroeg mogelijk te beginnen. Tijdens de lessen houden we ons bezig met basisgehoorzaamheid en dit wordt afgewisseld met persoonlijke wensen, individuele groei en ontspanning. Er is altijd ruimte om persoonlijke opvoedingsvragen te stellen.

Pubercursus

Als een hond net iets ouders is ontstaan er nieuwe uitdagingen. Ook hiervoor bieden we cursussen aan, zodat de hond kan blijven leren. Tijdens de lessen houden we ons bezig met basisgehoorzaamheid en dit wordt afgewisseld met persoonlijke wensen, individuele groei en ontspanning. Er is altijd ruimte om persoonlijke opvoedingsvragen te stellen.

Gevorderden cursus

Wil je net een stapje verder gaan met de hondentraining, Dan kun je ook bij de JongeHondenClub terecht. Gehoorzaamheid blijft altijd een basiselement en wordt afgewisseld met persoonlijke vraagstukken waarbij we inspelen op actuele situaties.

Hondensport

Samen sporten met je hond. Dat klinkt als een groot avontuur! De mogelijkheden om samen te sporten zijn er zeker. Onder begeleiding van de trainer ga je met de hond aan het werk of loop gezamenlijk je een parcours.

Themalessen

Naast de reguliere trainingen bieden we ook regelmatig themalessen aan. Denk hierbij aan vuurwerktraining, een bezoek aan de dierenarts of honden zwemles.

Hondentraining volgen?

We werken met een strippenkaart. Dat maakt dat je flexibel kunt bepalen of je naar de training komt. Wel vragen wij je tijdig aan te melden en consistent te zijn in het volgen van de cursus. Dit is in het belang van de hond en het waarborgen van het gewenste resultaat.
Aanmelden

Strippenkaarten

Strippenkaart

€65

5 lessen

Strippenkaart XL

€120

10 lessen

Onze andere diensten

Uitlaten

Lekker mee met de uitlaat, een feest voor elke hond! Bij ons op het veld mogen honden écht hond zijn en volledig opgaan in het moment.
Meer info

Dagopvang

Een hele dag avontuur op ons land en tussendoor naar een warme kantooromgeving met voldoende (afsluitbare) hokken en manden.
Meer info