Onze dagopvang: avontuur & ontspanning

Meld je aan!
dagopvang hond

De gehele dag ontzorgd worden

Ook dat is mogelijk!

Wanneer je het liefste wil dat de hond de gehele dag van huis is raden wij aan gebruik te maken van de dagopvang. De honden dagopvang is gevestigd vlak naast het uitlaatterrein. De honden komen terecht in een warme kantooromgeving met voldoende (afsluitbare) hokken en manden. Er is altijd iemand bij de honden in de buurt. Vanuit de dagopvang worden de honden opgehaald en naar het uitlaatterrein gebracht.

Meld je aan voor een kennismaking.

Praktische informatie over de dagopvang

Tijden

Vanaf 6:30 kun je de hond naar onze dagopvang in Geertruidenberg brengen, uiterlijk om 18:00 moet de hond weer opgehaald worden. Wanneer je de hond brengt en haalt mag je zelf bepalen. Wel bespreken we de tijden graag vooraf, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Als de hond overdag moet eten vragen we je zelf het juiste voer mee te brengen.

Uitlaten

De honden van de dagopvang worden uitgelaten op het terrein van de hondenuitlaatservice. Met goed weer zorgen we ervoor dat de hond zo veel mogelijk buiten kan spelen. We kijken bij per individu wat de optimale speeltijd is. Dit is afhankelijk van de leeftijd en de energie die de hond heeft. Natuurlijk houden wij in de gaten dat een hond ook voldoende rust krijgt.

Meer info

Tarieven

De tarieven voor onze dagopvang vind je hier.

Meld je aan

Onze Roos gaat alweer een poosje naar de dagopvang van de BergseBeestenBoel. Kan alleen maar zeggen super! Professioneel, flexibel en het personeel wat ontzettend lief voor Roos is die na een dag vol aandacht en plezier maken tevreden en moe thuiskomt!

Rianne Jans van Trigt

Geweldige uitlaatservice met fantastisch personeel. Sem gaat al ruim 7 jaar mee en sinds kort ook onze nieuwe beagle Rex. Beiden vinden het hardstikke leuk en gezellig! Jullie doen het top!

Sanne Ligtvoet

Zo blij dat Satori hier mag en kan ontdekken hoe leuk het kan zijn in een roedel. Met de juiste begeleiding, kennis en kunde, zie ik mijn lieverd elke keer nog positieve stappen zetten. Deze mensen hebben hart voor dieren.

Sabaro Satori Vigo

Onze andere diensten

Uitlaten

Lekker mee met de uitlaat, een feest voor elke hond! Bij ons op het veld mogen honden écht hond zijn en volledig opgaan in het moment.
Meer info

JongeHondenClub

Samen leren en samen spelen. Voor elke hond (en elk baasje) een passend leerplan
Meer info