Onze dagopvang: avontuur & ontspanning

Meld je aan!

De gehele dag ontzorgd worden

Ook dat is mogelijk!

Wanneer je het liefste wil dat de hond de gehele dag van huis is raden wij aan gebruik te maken van de dagopvang. De honden dagopvang is gevestigd vlak naast het uitlaatterrein. De honden komen terecht in een prettige omgeving met voldoende (afsluitbare) hokken en manden. Elke hond heeft een privé slaapkamer én er is altijd iemand bij de honden in de buurt. Vanuit de dagopvang worden de honden opgehaald en naar het uitlaatterrein gebracht, waar ze minimaal drie keer per dag 1,5 uur mogen buiten spelen met hun op maat gemaakte roedel. Wij geloven in actief wandelen en spelen met de honden, niet in korte ‘lucht-momentjes’ zonder begeleiding.

De huidige locatie is tijdelijk, totdat we klaar zijn met de nieuwbouw. Lees hier wat je kan verwachten als je de hond naar ons brengt.

De honden dagopvang is niet woonplaats-afhankelijk. Je brengt en haalt de hond namelijk zelf op jouw eigen moment!

Meld je aan voor een kennismaking.

Praktische informatie over de dagopvang

Tijden

Vanaf 6:30 kun je de hond naar onze dagopvang in Geertruidenberg brengen, uiterlijk om 18:00 moet de hond weer opgehaald worden. Wanneer je de hond brengt en haalt mag je zelf bepalen. Wel bespreken we de tijden graag vooraf, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Als de hond overdag moet eten vragen we je zelf het juiste voer mee te brengen.

Uitlaten

De honden van de dagopvang worden uitgelaten op het terrein van de hondenuitlaatservice. Met goed weer zorgen we ervoor dat de hond zo veel mogelijk buiten kan spelen. We kijken bij per individu wat de optimale speeltijd is. Dit is afhankelijk van de leeftijd en de energie die de hond heeft. Natuurlijk houden wij in de gaten dat een hond ook voldoende rust krijgt.
Meer info

Tarieven

De tarieven voor onze dagopvang vind je hier.

De honden dagopvang is niet woonplaats-afhankelijk. Je brengt en haalt de hond namelijk zelf op jouw moment. We bieden honden dagopvang aan honden uit onder andere Breda, Etten-Leur Made, Wagenberg, Lage-Zwaluwe, Drimmelen, Hoge-Zwaluwe, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, etc.

Meld je aan

“Kyra geniet er elke dag van als ze naar jullie gaat. Als ze thuis komt na een dag spelen is ze echt moe en ligt ze de hele avond te slapen”

Baasje van Kyra

Pippa piept al vanaf de rotonde- klimt over mij heen om snel de auto uit te komen en rent naar binnen. 😁 volgens mij doen jullie dan iets goed!
Op de terugweg slaapt ze al voordat ik de straat uit ben 🥰
#blijehondisblijebaas

Baasje van Pippa

Ollie is sinds hij naar jullie mag een stuk minder verdrietig als wij gaan werken, dan weet hij dat jullie een paar uur later voor hem komen!

Baasje van Ollie

Onze andere diensten

Uitlaten

Lekker mee met de uitlaat, een feest voor elke hond! Bij ons op het veld mogen honden écht hond zijn en volledig opgaan in het moment.
Meer info

JongeHondenClub

Samen leren en samen spelen. Voor elke hond (en elk baasje) een passend leerplan
Meer info