Workshops & lezingen

Aanbod

Workshop tekenband maken

Hoe leuk is dat! Een zelfgemaakte anti-tekenband voor je hond. Niet alleen leuk, maar ook enorm handig nu de teken-tijd er weer aan komt!

Meer info

Cursus Acupressuur

Volgens deze drukpunt-methode worden bepaalde energiepunten -acupressuur punten- gestimuleerd om het lichaam weer in balans te brengen. 

Meer info

Workshop: Schilder mijn hond

Een workshop speciaal voor creatieve hondenliefhebbers! Tijdens deze workshop ga je aan de slag met allerlei materialen om het karakter van jouw hond vast te leggen!
Meer info

Kynologisch Instructeur 3.0

Tijdens deze 2-daagse workshop leer je hoe je jouw persoonlijke kwaliteiten, onzekerheden, kennis en (communicatieve) vaardigheden zodanig in kunt zetten dat jouw lessen aansluiten bij de behoeften van de cursisten. Ook krijg je diverse tips over hoe je jouw lessen zo kunt voorbereiden dat je tijdens de les al jouw aandacht op de juiste manier aan de cursisten kunt geven.

Meer info

Workshop ondernemerschap

Trots mag je zijn, nu jij besloten hebt een eigen onderneming te starten. We moedigen deze passie altijd aan én helpen jou graag om een voorspoedige start te maken.

Meer info

‘Hondengedrag leren observeren’

Tijdens deze Martin Gaus Academie workshop maak je kennis met de diverse soorten rassen die in onze roedels wandelen. We leren je signalen te herkennen en laten zien hoe je het gedrag van de hond op die manier kan kan lezen. 

Meer info

Help, mijn hond heeft…

Last van diarree, een wondje, etc. Wat moet ik doen? Eigenlijk zijn er, net als bij een mens, veel kleine zorgtaken die je zelf bij je hond kan doen. We leren je basiskennis die jou gaat helpen om je hond te helpen en ergere problemen te voorkomen.
Meer info volgt later

Zwanger & een hond

Gefeliciteerd! Er is een babytje onderweg. Een nieuw gezinslid kan voor een hond veel impact hebben. Hoe ga je hier mee om? Wat kun je nu al doen om jouw hond en je kindje een goede start te geven? We vertellen het je graag!

Meer info

Onze diensten

Uitlaten

Lekker mee met de uitlaat, een feest voor elke hond! Bij ons op het veld mogen honden écht hond zijn en volledig opgaan in het moment.
Meer info

Dagopvang

Een hele dag avontuur op ons land en tussendoor naar een warme omgeving met voldoende (afsluitbare) hokken en manden.
Meer info

JongeHondenClub

Samen leren en samen spelen. Voor elke hond (en elk baasje) een passend leerplan
Meer info