Wie wij zijn

OVER ONS

3

4

32.673+

550+

In 2010 gestart met een duidelijk doel..

Een hondenuitlaatservice waar we ook onze éigen hond aan mee zouden willen geven. En dat is gelukt. In 2010, nadat we onze opleiding in rassenkennis, hondengedrag en honden EHBO met goed gevolg hadden volbracht, de BergseBeestenBoel gestart. Een uitlaatservice die transparant is en het welzijn van de hond op de eerste plaats zet. Inmiddels bieden wij ook de mogelijkheid voor dagopvang aan en kan je met de hond trainingen volgen. We zijn alle doordeweekse dagen van het jaar geopend, met uitzondering van de officiële feestdagen. Ons team bestaat uit: Larissa, Ashley, Mariska, Christel, Simone, Winoa, Merlijn, Marianne, Tonny en Laura.  

Meer weten over onze diensten?

Meer over ons

Het ontstaan

Als hondenbezitter liepen ook wij soms tegen het probleem aan dat we de hond niet altijd mee konden nemen. Uiteraard is er dan meestal wel iemand in de omgeving die een helpende hand wil bieden. Maar wat als het structureel wordt? Dan is een betrouwbare uitlaatservice een hele goede optie.Toch geef je een hond niet zomaar aan een uitlaatservice mee. Want niemand kent jouw hond beter dan jijzelf. Vanuit die visie zijn wij de BergseBeestenBoel begonnen.
De uitlaat

De BergseBeestenBoel

in 2010, nadat we onze opleiding in rassenkennis, hondengedrag en honden EHBO met goed gevolg hadden volbracht, de BergseBeestenBoel gestart. Een uitlaatservice die transparant is en het welzijn van de hond op de eerste plaats zet. Inmiddels bieden wij ook de mogelijkheid voor dagopvang aan en kan je met de hond trainingen volgen.
Onze diensten

Maatschappelijke meerwaarde

We zijn een bedrijf met een enthousiast, opgeleid en gediplomeerd team, wat zorg draagt voor uitlaatwandelingen waarbij veiligheid, plezier en welzijn van de hond voorop staat. Daarnaast zijn wij ook een gecertificeerd leerbedrijf voor het SBB en er wandelen dan ook regelmatig stagiaires mee. Tevens verzorgen wij dagbesteding voor mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en werken hiermee samen met het GGZ en Prisma. Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!
Neem contact op

Onze diensten

Uitlaten

Lekker mee met de uitlaat, een feest voor elke hond! Bij ons op het veld mogen honden écht hond zijn en volledig opgaan in het moment.
Meer info

Dagopvang

Een hele dag avontuur op ons land en tussendoor naar een warme kantooromgeving met voldoende (afsluitbare) hokken en manden.
Meer info

JongeHondenClub

Samen leren en samen spelen. Voor elke hond (en elk baasje) een passend leerplan
Meer info