Workshop Hond als Spiegel

Iedereen heeft weleens gedrag gespiegeld gekregen door een leidinggevende, partner, kind of een vriendin(in). Soms kan dit verhelderend zijn, soms ook confronterend.

Wist je dat een hond ook een spiegel voor je kan zijn? Als je een keer wilt ervaren hoe een hond jou spiegelt en zo je bewustwording wilt vergroten en anders naar jezelf wilt kijken, dan is deze workshop -gegeven door Gerja Westerdorf– echt iets voor jou!

Aanmelden
Het spiegelen met honden is een fijne manier van ervaren en leren. Tijdens deze workshop kun je door middel van samenwerking met de hond in spel, opdrachten en oefeningen zien hoe dat werkt en hoe gevoelens en onbewuste gedachten patronen vrijwel direct zichtbaar kunnen worden. Honden communiceren via hun houding, gedrag en energie. Ze hebben geen waardeoordeel en vertonen direct en puur gedrag. Een hond geeft je een eerlijk beeld en kan bewustwording op gang brengen op een liefdevolle en soms humoristische manier.Tijdens deze workshop staan we stil bij onderwerpen als contact maken, samenwerken, kwaliteiten, valkuilen en (non verbale) communicatie.Er wordt een duidelijke vertaalslag gemaakt naar het dagelijks leven, waardoor je opeen speelse en laagdrempelige manier handvatten krijgt om mee aan de slag te gaan.

Voor wie?

Deze workshop is voor hondeneigenaren die interesse hebben in de spiegel die jouw hond je voor kan houden.Na het volgen van deze workshop kun je met korting deelnemen aan een interessant persoonlijk ontwikkelingstraject ‘Jouw hond als jouw spiegel’ waarin je jezelf leert kennen op een unieke manier en waarin het spiegelend werken met hond onze leidraad is.

Call Now Button