Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

Winoa

Hallo, mijn naam is Winoa van Seters en ik kom uit Raamsdonksveer. Ik zit op het Prinsentuin in Breda en doe daar de opleiding medewerker dierverzorging niveau 2, na mijn diploma niveau 2 wil ik verder studeren aan vakbekwaam medewerker dierverzorging niveau 3. Mijn uiteindelijke doel is om dierenartsassistent paraveterinair niveau 4 te behalen.

September 2015 ben ik voor het eerst begonnen met mijn stage bij de BergseBeestenBoel, deze stage periode was toen voor ongeveer 3 maanden met 1 week blokstage. Omdat ik in september 2016 weer een stage bedrijf moest hebben voor het gehele school jaar en ook om mijn examen te doen, heb ik er voor gekozen om weer terug te gaan vorig jaar naar de BergseBeestenBoel. Ik heb gekozen voor dit stage bedrijf omdat ik het erg leuk vind om met honden om te gaan en me in het gedrag van de honden beter wil gaan verdiepen. De afgelopen 2 jaar heb ik geleerd dat dit bedrijf niet alleen een honden uitlaatservice is maar ik heb ook geleerd om naar het gedrag van de honden te kijken bijvoorbeeld: hoe de honden op elkaar reageren, hoe je kunt zien of ze fixeren, ze spelen, dominant/onderdanig zijn tegen over elkaar en of ze het spannend vinden. Je leert ook hoe je met een roedel moet gaan lopen op het veld of in het bos. Tijdens mijn stage heb ik ook veel geleerd over de verschillende rassen die er zijn en die wij hebben op stage, zo heeft iedere hond zijn eigen gebruiksaanwijzing wat het heel wisselend maakt.

Momenteel mag ik mijzelf gelukkig prijzen als vaste uitlaatster bij de BergseBeestenBoel. Elke maandag, woensdag en vrijdag ben ik hier dan ook te vinden!