Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

Tonny van Huizen

Tonny : Ik heb ruim 40 jaar ervaring met honden, kleine zowel grote rassen met een pittig karakter.
Nu ben ik in het bezit van een zeer lieve Boerboel, Kaya en een Rottweiler genaamd Joep. Een leuk stel samen.

In 2010 zijn Marianne en ik gestart met de BergseBeestenBoel. Het bedrijf groeide gestaag en was een succes. Helaas voor mij was dit na drie jaar niet meer te combineren met mijn toenmalige baan en heb ik afscheid genomen als mede eigenaar. Natuurlijk ben ik op de achtergrond altijd betrokken geweest en gebleven. Ik werk nu inmiddels met heel veel liefde en plezier bij de BergseBeestenBoel. Ik verzorg de people management en daarnaast ben ik nog regelmatig op het terrein te vinden. Het is heel erg leuk om de tijd te nemen om elke hond te leren kennen en het vertrouwen te winnen. Iedere hond heeft iets speciaals, daar kan je alleen maar van genieten.