Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

Samenwerkende partijen

Behavingdogs

Ik ben Bianca Geraedts, eigenaar van Behavingdogs.nl en mede-eigenaar van de Jonge Honden Club.

Vanaf 2000 ben ik actief als gediplomeerd Gedragstherapeut voor Honden en kom ik bij de mensen thuis die persoonlijke hulp nodig hebben met het gedrag van hun hond.

Aangesloten bij de beroepsvereniging Alpha / NVGH hou ik mijn kennis over Hondengedrag jaarlijks op peil.

Voor de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut (bij DogVision) heb ik de instructeurscursus gevolgd bij het Martin Gaus Instituut.

In 2011 ben ik, samen met Marianne van Vught (eigenaar van de Bergse Beesten Boel), een hondenschool in Geertruidenberg gestart, genaamd de Jonge Honden Club. Dit omdat uit de ervaringen in de gedragstherapie bleek dat een goede start voor de pup en een goede doorstart voor de puber letterlijk van levensbelang kan zijn.

De JHC verzorgt socialisatie- en gehoorzaamheids-lessen voor pups en pubers. Ook volwassen honden, die wat extra begeleiding kunnen gebruiken bij de opvoeding, zijn van harte welkom bij de JHC.

De lessen zijn gevarieerd, waarbij de basis gehoorzaamheid afgewisseld wordt met speciale themalessen. Verder wordt er aandacht besteed aan persoonlijke vragen en is het mogelijk om deel te nemen aan sport & spel lessen. Tussendoor wordt er regelmatig gespeeld.

Het is mogelijk om wekelijks in te stromen, dus geen wachtlijsten.

We werken met strippenkaarten, zodat een les niet verloren gaat als u een keer niet kunt komen trainen.

In de agenda van www.Behavingdogs.nl staan alle activiteiten van de JHC.

Bent u nieuwsgierig geworden?

U mag altijd vrijblijvend komen kijken of een proefles meedraaien bij de JHC, op het omheinde terrein van de BBB (Heulweg te Geertruidenberg).

Heeft u vragen of heeft u interesse in de individuele gedragsbegeleiding in de thuissituatie, kunt u altijd contact opnemen met Bianca (06-49660928).

Prins

Wij staan voor Prins

100% natuurlijke voeding voor hond en kat

Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding. Geperste en krokante brokvoeding, buiten de koeling houdbare vleesmaaltijden in worst- of moussevorm en diepvries vers vleesmaaltijden. Voedingen voor alle behoeften en levensfasen, allemaal op basis van hoogwaardige producten met grondstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen.

Prins staat als familiebedrijf al meer dan vijftig jaar voor streng gecontroleerde Nederlandse kwaliteitsproducten,  dierproefvrij en zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Het bedrijf organiseert regelmatig fandagen voor iedereen die graag letterlijk eens een kijkje in de keuken wil komen nemen en met eigen ogen wil zien wat Prins onder passie, respect en service verstaat.

Prins staat niet alleen voor lekker en verantwoord eten, maar voor een complete lifestyle. Met leuke, nieuwe ideeën en aandacht voor het dier op elk moment, tijdens iedere levensfase. Kennis en advies staan daarbij hoog in het vaandel. Iedereen die vragen heeft over de voeding, gezondheid, verzorging en het gedrag van hond of kat kan terecht bij het Prins CareTeam, een team van deskundigen dat graag advies op maat geeft. Bel 0318-524245 of mail advies@prinspetfoods.nl

Prins. Meer dan voeding.

Kijk voor meer informatie op www.prinspetfoods.nl

Martin Gaus

We zijn ons bedrijf in 2010 gestart en hebben inmiddels veel ervaring met het roedelgedrag.

Meerdere werknemers hebben de opleiding Hondenuitlaatservice Plus bij de Martin Gaus Academy met goed gevolg afgelegd. Daarom zijn we thuis in rassenkennis, gedragskennis en specifiek honden EHBO. Al onze werknemers hebben of een opleiding gevolgd bij het Prinsentuin College (niveau 4), MBO niveau 4 Barneveld College Paraveterinair (dierenartsassistente) of de specifieke honden opleidingen bij de Martin Gaus Academy. Ook de instructeurs opleiding bij Martin Gaus is gevolgd. Bij Prins Petfoods hebben we de opleiding over hondenvoer en hondenontlasting gevolgd. Wij weten waar we op moeten letten wanneer we de ontlasting opruimen en kunnen dus u snel attenderen op eventuele (voer) problemen.

We blijven leren, en laten ons regelmatig bijscholen bij de Martin Gaus opleiding en Prins Petfoods.

Dibevo

Dibevo is de brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierensector.

 

Even er tussenuit en u wilt niemand lastig vallen met het verzorgen van uw huisdieren?
Wij nemen tijdens uw afwezigheid graag de zorg en aandacht over!