Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

Marianne

In 2010 zijn Tonny en ik samen de BergseBeestenBoel gestart, een uitlaatservice waar we ook onze eigen hond aan mee zouden willen geven. We hebben hiervoor onze opleidingen gevolgd, in rassenkennis,   honden gedrag,  honden EHBO en honden uitlaatservice aan de Martin Gaus Academy. We hebben deze opleidingen met goed gevolg afgesloten. Momenteel geef ik zelf les aan de opleiding Honden uitlaatservice!

De BergseBeestenBoel  groeide, en voor Tonny kwam het moment dat werk en  BergseBeestenBoel niet meer te combineren was. Vanaf 2013 ben ik alleen verder gegaan, maar Tonny  is altijd erg betrokken gebleven en is toen als vrijwilliger verder gegaan. Inmiddels heeft Tonny weer een vaste baan in ons team en is zij verantwoordelijk voor onder andere de people management binnen de BergseBeestenBoel.

Voor mij geldt dat veiligheid, kennis, betrokkenheid en vertrouwen de belangrijkste aspecten waren, zijn en blijven van de BergseBeestenBoel.  En hieraan blijven we met ons hele team  werken.

Verder is transparantie voor mij erg belangrijk, ieder baasje mag zonder aanmelding komen kijken en meewandelen, we laten graag zien hoe en waar we werken.

Met ons team, waarbij we ook onze vrijwilligers en stagiaires meerekenen, hopen we voor uw hond een uitgelaten en vrolijke wandeling te bieden waarin uw hond kan spelen, graven, zwemmen en sociaal kan groeien. Kom een keer meewandelen, en geniet met ons mee. Heeft u vragen? We helpen u graag, u kan altijd bellen of mailen.