Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

Jessie de la Rambelje

Hoi! Mijn naam is Jessie de la Rambelje en ik woon in Tilburg.
Het liefst ben ik heel de dag omringd door honden. Sinds kleins af aan hebben mijn ouders altijd teckels gehad, de liefde voor honden (en in het speciaal voor teckels) heb ik dan ook van mijn ouders overgenomen.
Ik ben in aanraking gekomen met de BergseBeestenBoel toen ik een relatie kreeg met Daan (de zoon van Marianne.)
Als echte hondenliefhebber vond ik het zo tof om te zien dat je van je hobby ook echt je werk kan maken.
Momenteel ben ik bezig met afstuderen aan Fontys Academy for Creative Industries. Hier studeer ik International Event Music and Entertainment – Communicatie. Ik zal vanaf heden een aantal uurtjes per week de website van de BergseBeestenBoel gaan onderhouden.