Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

Bianca

Ik ben Bianca Geraedts, eigenaar van Behavingdogs.nl en mede-eigenaar van de Jonge Honden Club.

Vanaf 2000 ben ik actief als gediplomeerd Gedragstherapeut voor Honden en kom ik bij de mensen thuis die persoonlijke hulp nodig hebben met het gedrag van hun hond.

Aangesloten bij de beroepsvereniging Alpha / NVGH hou ik mijn kennis over Hondengedrag jaarlijks op peil.

Voor de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut (bij DogVision) heb ik de instructeurscursus gevolgd bij het Martin Gaus Instituut.

In 2011 ben ik, samen met Marianne van Vugt (eigenaar van de Bergse Beesten Boel), een hondenschool in Geertruidenberg gestart, genaamd de Jonge Honden Club. Dit omdat uit de ervaringen in de gedragstherapie bleek dat een goede start voor de pup en een goede doorstart voor de puber letterlijk van levensbelang kan zijn.

De JHC verzorgt socialisatie- en gehoorzaamheids-lessen voor pups en pubers. Ook volwassen honden, die wat extra begeleiding kunnen gebruiken bij de opvoeding, zijn van harte welkom bij de JHC.

De lessen zijn gevarieerd, waarbij de basis gehoorzaamheid afgewisseld wordt met speciale themalessen. Verder wordt er aandacht besteed aan persoonlijke vragen en is het mogelijk om deel te nemen aan sport & spel lessen. Tussendoor wordt er regelmatig gespeeld.

Het is mogelijk om wekelijks in te stromen, dus geen wachtlijsten.

We werken met strippenkaarten, zodat een les niet verloren gaat als u een keer niet kunt komen trainen.

In de agenda van www.Behavingdogs.nl staan alle activiteiten van de JHC.

Bent u nieuwsgierig geworden?

U mag altijd vrijblijvend komen kijken of een proefles meedraaien bij de JHC, op het omheinde terrein van de BBB (Heulweg te Geertruidenberg).

Heeft u vragen of heeft u interesse in de individuele gedragsbegeleiding in de thuissituatie, kunt u altijd contact opnemen met Bianca (06-49660928).