Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

Ashley van Oorschot

Mijn naam is Ashley van Oorschot en ik kom uit Etten-Leur.
Ik ben opgegroeid met dieren en wilde van deze passie mijn beroep maken.
Ik heb mijn leven lang al honden, van een Golden Retriever tot een Labrador en nu heb ik een kruising Jack Russel en kruising Podenco. Deze heten Dokie en Kaylee.
Op het moment dat ik aan de opleiding dierverzorging begon had ik al een doel voor ogen, werken met honden en mij hier meer in verdiepen. Dat heb ik ook gedaan, ik heb verschillende stages gelopen binnen de hondensector en iedere week ging mijn eigen hond mee naar school om behendigheid, gehoorzaamheid en gedragskunde te leren.
Uiteindelijk kwam ik bij de BergseBeestenBoel, waar ik ruim 4 maanden stage heb gelopen. Iedere dag was leuk, de gehele dag tussen de honden en leuke collega’s. De afgelopen maanden heb ik geleerd dat dit niet alleen een hondenuitlaatservice is, maar men hier ook kijkt naar gedragingen van ieder individu. Iedere hond heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing en zijn eigen speciale karakter.
Ik ben afgestudeerd op niveau 3 Vakbekwaam Dierverzorger.
Ik vind het leuk om er met mijn honden op uit te gaan, wandelen in de bossen of uitwaaien aan zee. Hiernaast kan ik dit goed combineren mijn andere hobby, fotograferen.
Momenteel mag ik mezelf voorstellen als een van de uitlaatsters bij de BergseBeestenBoel, een droom die werkelijkheid is geworden!